perjantai 6. toukokuuta 2011

Benalmadenan reissu


Tänään pitkästä aikaa päätettiin oikeesti tehdä jotain ja hypättiin sit junan kyytiin ja suunnattiin kohti Benalmadenaa. Päivän suunnitelma oli se, että mennään kaupungissa sijaitsevaan lintupuistoon ja sit tullaan laivalla takas. Mutta koska myöhästyttiin siitä junasta johon aateltiin mennä, niin tultiin sit takas myös junalla, koska laivamatka olis menny niin myöhäseen. Ja ehkä suurimpana vaikuttajana junavalintaan oli se, että ehditään kahtoon Suomi-Saksa peli. =)






Lintupuisto oli iloinen yllätys taas koko porukalle. Puisto oli ensinnäkin älyttömän iso ja siellä oli paljon erilaisia lintuja, kaneja, marsuja ja pässejä. Eläimet oli ihan vapaana luonnossa ja puisto oli taas niin siisti. Ja kaiken lisäks ilmanen.





Lintupuistosta oli ihan hillitön ylämäki kohti juna-asemaa ja kyllä lapsien kelpas kun ne sai olla joko vaunujen tai selkärepun kyytillä.

Ja kyllä se kelpas meidänkin kävellä katua pitkin, jossa oli marmoriset laatat. On täällä vaan niin erilaista kuin Suomessa, mihin on tottunu.

3 kommenttia:

  1. piti tännekki tulla kommaan,että vähän kiva tuo lintupuisto ja se,että se on ilmanen...ihmettelen suuresti,mutta hieno homma :) näkemistä ja kokemista varmaan oli sieläki :) t.Mari

    VastaaPoista
  2. Äitienpäiväterkut sinne, mukava oli kuulla mummun/äitin ihmettelevä ääni,ku kuuli, mistä puhelu tuli. Väkeä oli koolla, mutta monta tärkeää ihmistä puuttuikin. Täällä odotellaan teitä jo kotiin, sopivasti ilmakin lämpenee, voikukkia on ainakin jo näkynyt. Terkut myös muille Anonyymeille! Ammi

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja tunnelmia! Tekispä itekin mieli tehtä tuommonen kuukauden irtiotto :) terkkuja! t. Hiekkaharjulaiset

    VastaaPoista