tiistai 3. toukokuuta 2011

Uusi viikko ja uudet suunnitelmat


Maanantaiksi oli varattu taas auto ja suunnitelmissa oli tehdä pienoinen vuoristoajelu. Janne toimi kuskina, Markus kartanlukija. Lopputuloksena oli että ajettiin noin 9 tuntia, 200 kilometriä. Melkoinen reissu, sanoisin! =) Fuengirola – Mijas – Cartama – Alora – Antequera – Almogia – Torre – Malaga – Torremolinos – Benalmadena - Fuengirola.
Tiet oli melkoista serpentiiniä ja korkeimmillaan käytiin 1200 metrissä. Maisemat oli niin huikeet että niitä on tosi vaikea sanoin kuvata, mutta onneksi kamerat on keksitty.
Ensimmäinen pysähdys oli parin tunnin ajelun jälkeen. Ruokapaikaksi valikoitui Restaurante Venta Los Conejitos. Syötiin tän reissun kalliimmat ruoat (koko porukalta ruoat ja juomat 87 euroa), mutta ei niissä ruoissa ollu paljon mitään moittimista. Muutenkin ravintolan puitteet oli mielettömät; lasten leikkipaikkaan pääsi vain sisältä ja se oli aidattu niin, ettei sieltä päässy pois, ulkona oli hevonen, koiria, kanoja, kukko ja ihan mielettömän hienot tilat suuriin juhliin.
Ruokailun jälkeen jatkettuamme matkaa oli ensimmäinen kerta kun jokainen lapsi nukkui samaan aikaan. Kylläpä muuten hiljaisuus kuulostaa kivalta! =)
Pysähdyttiin loppumatkasta vielä pieneen kahvilaan, Venta La Tinaja, jossa nautimme makoisat kahvit ja mehut. Saimme kuulla myös ystävälliseltä työntekijältä mystisestä hedelmästä, jolle me ei olla löydetty suomenkielistä nimeä, mutta pakko mainita, että se hedelmä oli tosi hyvää. Se näytti aivan aprikoosilta, mutta oli paljon makoisampi ja hedelmäisempi ja sen sisällä oli muutama siemen.
Käytiin vielä loppumatkasta kierros Malagassa, syömäsä mäkkärin ateriat ja sit suunnattiinkin kotia kohti.
Julius valitteli koko matkan pääkipua ja jossain vaiheessa Jujulle alko nousemaan myös kuume. Olotila paheni vain kodin lähestyessä ja ehkä noin 10 minuuttia ennen kotia, Juju oksensi. Sen jälkeen olo helpotti mutta hiukan lämpöä oli kuitenkin koko illan ajan.
Kiitos tästä päivästä, se oli huikee!













Yhtäkkiä vuorten keskeltä löytyi upea järvi!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti