sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Me vaan lomaillaan!

On ollu sitte vähä hiljasta täsä blogirintamalla, sori vaan! Eilinen eli lauantai meni markkinoilla, oli taas hurjasti kiertämistä ja oltais tehty vaikka mitä löytöjäki, kun vaan saatais ne kamat sitte kotia. Markus kuitenki osti 3,9 kiloa pikku-Legoja, saa nähä mitä se jättää tänne että saa ne kaikki kotia. Peltolan pojille löyty jo toinen pillari, tällä kertaa hintaa 50 snt ku edellinen maksoi jopa euron. Niillä onki leikitty ahkerasti rannalla :) Käytiin taas syömässä hyväksi havaitussa Pizzeria Pueblossa tuossa rantabulevardilla. Sitte kotia päikkäreille ja iltasella grillailtiin. Janne ja Markus lähti kahtoon Suomen peliä Uusi Refla-nimiseen paikkaan, jossa ollaan aiemminki käyty kahtomassa. Voittohan sieltä tuli, ja kuulemma oli jännä peli!

Äitienpäivä alkoi mukavasti mun osalta, lapset herätti ja Markus oli ostanu ruusuja. Kallen kans ostettiin illalla mulle myös suklaalevy äitienpäivälahjaksi, mut se on vielä avaamatta. Annen äitienpäivälahja oli kummanki pojan osalta vähä erilainen; Juliuksella oli pissat sängyssä ja Linuksella kakkat ympäri kehoa :D että ei muuta ku siivoamaan ja pyykkäämään heti aamusta... Aamupalan jälkeen suunnattiin taas tuohon lähimarkkinoille, jotka on siis suunnilleen tuossa ku astutaan ovesta ulos. Anne sai äitienpäivälahjaksi rannekorun :) *Muoks vielä tarkennus, Anne sai siis myös ruusuja, ja LISÄKSI rannekorun. Ettei kellekään jää semmonen mielikuva että pelkästään minä sain kukkia ;)

Markus ja Janne oli varannu meille sitte klo 13 äitienpäiväbuffetin sieltä samaisesta Uudesta Reflasta. Ai että oliki ihanaa syödä "suomalaista" ruokaa! Lihaa, lohta, keitettyjä perunoita ja perunamuussia, salaatteja jne. Kaikille ruoka maistu hyvin, jopa lapset söi ihan kohtuullisesti! Jälkkäriksi sitte kaffit ja mansikkatäytekakkua. Kyllä kelepas! Saatiin syötyä ja ei muuta ku rannalle makaamaan, täälä on ollu tänään ihan mahtava auringonpaiste koko päivän ja lämmintä taas varmaan se 30. Tuo meiän patio on ihan tosi kiva olemassa, mutta näin kuumina päivinä siinä on ihan tuskasta olla. Pakko melkeen mennä rannalle, että voi välillä vähä vilvotella vaikka tuola jääkylmässä meressä. Anne kävi tänään ekan kerran uimassa! Illalla vielä käytiin jo perinteeksi muodostunu kirkkoreissu, tällä kertaa sujui kohtuullisen sopuisasti myös lasten osalta. Sielä suomalaisessa seurakunnassa on kyllä tosi kotoinen fiilis. Kirkkokaffit vaihtu jätskeihin ja sitte meniki loppuilta talsiessa kotia tuolta ihan toisesta päästä kaupunkia. Lapset oli ihan kuitteja ku päästiin kotia.

Pojat alkaa ny grillaileen, harmi vaan että eka huomattiin ettei oo grillausmaustetta ja sitte ettei oo hiiliä. No, täälä niitäki löyty aika helposti ja nyt ei muuta ku syömään :)

5 kommenttia:

  1. Hei -
    ruusuja annoin minäki äitille - mutta ne oli kiinni huivissa;)
    Tänään Oulussa on ollut lämpimämpää - peräti aamullakin 10 astetta - lauantain 3 astetta ja sade tuntui tylyltä verrattuna aurinkoiseksi luvattuun säähän.
    Tulkaahan sielä jo - ja tuokaa kesä tullessanne.

    VastaaPoista
  2. Hip Laura! Jaa että rannalle vain makoileen ja ruokaa sulattelemaan. Mutta tehän oottekin lomalla! Mukavahan se olis markkinoillakin kierrellä ja kuunnella "oferta"-huutoja. Eikös teidän perheellä saa olla matkatavaraa yhteensä 80 kg?

    t. Pauliina

    VastaaPoista
  3. Hoihoi - EUROOPPA-päivää täällä liputetaan. Ei ollut tarkoitus olla anonyymi, mutta tulipa tuokin nyt koettua.. kuitenkin kukkia: Orvokkini tummasilmä, kultasydän pieni... Ja Suomi pelaa yllättävän hyvin. Luulin, ettei ole mitään toivoa ja lähdin ulkoilemaan. Yllätys odotti. Ja taas muihin töihin..

    VastaaPoista
  4. Niin keväinen sää täällä, Niskankoskelle pyörällä, reilu tunti kävelyä Leenan kans, pyörällä takaisin, 3 tuntia ulkona, nyt nukuttaa! Voikaa hyvin! Ammi

    VastaaPoista
  5. Täällä koivut hiirenkorvalla ja pyykit kuivuu äkkiä lämpimässä tuulessa. Riku ja Rauno on leikkiny maanviljelijää kääntämällä traktorilla maata; vähällä oli ettei lähteny syksyllä siirretty raparperi mukaan. Rauno aikoo tehä kasvimaan - ja varmaan hoitaaki sen...Kovasti täällä kysellään millon te tuutte kotiin. Mulla on pari häämarssia työn alla, joten talteen menee huominen vapaapäivä. Kaikkea hyvää teille ja kerätkää sitä vastustuskykyä d-vitamiinin muodossa! Siunauksin Eila-mummu ja muut

    VastaaPoista