keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Rantalöhöilyä

Aamusta heti oli ihan mahtava keli, joten päätettiin suunnata rannalle. Peltolat oli vähä tehokkaampia ja pääsivät pikkusen aiemmin liikkeelle. Mentiin tällä kertaa vähä eri paikkaan ku yleensä. Vaikka ilma onki tosi lämmin, niin vesi on vaan vieläki niin jäätävää, ettei tarvinnu hirveästi uida (tarkalleen ottaen kukaan ei tainnu käydä uimassa, Janne ja Julius ehkä lähimpänä). Traktori oli just lanaamassa rantaa, ku Anne ja Janne saapui paikalle, joten päästiin melko puhtaille hiekoille :) Pojilla riitti leikkimistä, piti lähtiä taas hakeen lisää lapioita ettei menny ihan riitelyksi. Tarkotus oli hakea ruokaa siihen rannalle, mut lapset alkoi olla niin kitusia, että lähettiin kotia syömään ja siestan viettoon!

Iltapäivä kului taas eiliseen malliin poikien leikkiessä traktorileikkejä patiolla. Linssit sai kyytiä ku niitä kuskattiin siilosta toiseen traktorien peräkärryissä :D meinaa vaan käydä niinku Aku Ankassa, kun pikkupojat ei "osaa" leikkiä niinku isät tahtois... ;) Markus ja Janne aikooki tänään leikkiä kunnolla vasta illalla, kun saadaan lapset nukkuun!

Ollaan tässä Annen kans lähösä paikalliseen Suomi-baariin kahtoon Suomi-Tsekki-peliä. Ei oo hirveästi tullu lähettyä liikkeelle kahestaan ilman lapsia.

Niin ja siis lämpötila täällä on tänään ollu 25-30 astetta. Että kyllä täälä tarkenee, vaikka välillä onki vähä moitittu kelejä.

Kuvia ehkä myöhemmin, kunhan saadaan ne koneelle asti.

7 kommenttia:

  1. Hei, kiitos taas matkakertomuksista! Tuli mieleeni, että isot pojat nauttii varmaan yhtä paljon kuin pienetkin leikkimisestä patiolla ja hiekalla ja kun vielä on uusia tarktoreita ym. ostettu:)Oltiin Eilan kans tänään Yv ssa Juha Hakalan seminaarissa Ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen; että nyt osataan! Täytyykin lopettaa tämä vempaimen ääressä oleminen, tämä on yks aikavaras:) Ostin takin samalla reissulla, täällä ei vielä pärjää ilman. Hyviä vointeja kaikille! Ammi

    VastaaPoista
  2. Lisäys: tuli mieleeni jo ennen kuin Laura kertoi tuo leikkiasia...Et silleen, eipä sillä, minäki tykkäisin leikkiä siellä. Ammi

    VastaaPoista
  3. mää voisin kans lennellä sinne leikkiin,ois aika mukava varmaan ku porukalla tultais sinne piristään teijän "niin tylsää lomaa" ;) Täälä on melekeen nollasa keli (okei,ehkä 6astetta),mutta kylmältä se silti tuntuu. ehti jo tottua niihin pääsiäisen helteisiin (meillä eteläsä oli ainaki +18 josain välisä). Joko Akseli puhuu enemmän ku viime näkemän? =) alkaa olla jo vähä ikävä..
    T.Mari

    VastaaPoista
  4. Jokohan tämä kommentin lähettäminen nyt viimein neljännellä kerralla onnistuisi? Mukava on katsella kuvia ja lukea kuulumisia. Täälläki ilma lämpenee. Lapset on pelanneet ulkona sählyä ja pomppineet naapurin trampoliinilla. Rauno on askarrellu autojen kimpussa. Minä oon taiteillu kodin ja työn välillä. Tänään oli pitkä päivä, huomenna lyhempi. Mummu ja pappa voi hyvin. Ystäväpalvelun väki oli käyny tänään laulattamassa ja molemmat oli ollu mielissään ja laulanu laulut ulkomuistista. Mummu oli ollu tosi virkeä. Topi oottelee silittelijää, joten tämä tällä kertaa. Rakkaita ajatuksia lähetämme teille.Joka ilta muistetaan teitä rukouksin t Eila-mummu ja vaari ja muut

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista :) Ei olla jaksettu laittaa kuvia vieläkään, eilisestä ja tästä päivästä ei juuri kuvattavaa eikä kerrottavaakaan oo kertyny. Tänään oltiin taas nimittäin rannalla ja illalla pyörähettiin kauppakeskuksessa ruokakaupassa ja vähä tsekattiin vaatekauppojaki. Huomisen suunnitelmat vielä auki.

    Äiti, teillähän kuulostaa varsin normaalilta sielä. Sano mummulle ja pappalle terveisiä! Laitan niilleki kortin postiin kunhan saan aikaseksi.

    Anna-Maija, mulleki tekis hyvää tuommonen seminaari. Kyllä, isot pojat siitä leikkimisestä vasta nauttiiki :D Oispa sielä jo lämpimämpää kun kotiudutaan, totutaan varmasti täälä liian hyvälle...

    Mari, kyllä tänne saa tulla käymään ;) sohvalla vois jopa 1-2 ihmistä nukkua. Ja yks patjaki on ylimääräsenä. Akseli puhuu koko ajan enempi ja enempi, se on suaki muistellu moneen kertaan. Ihan oikeasti :)

    VastaaPoista
  6. Hip! Kokeillaanpa tänään ihan näin "nimettömänä" kun kirjautuneena en osaa viestiä lähettää.

    Kaikkea ihanaa siellä kuulettaa olevan; aurinkoa, ranta, kauppoja, hyvää seuraa. Mitään muuta ei lomalta kaipaakaan.

    Melkein voi haistaa sypressien tuoksun aamun kosteudessa kun aurinko on nousemassa ja kuivien rosmariinien rapsahduksen kengän alla campolla kävellessä. Nauttikaa!

    t. Pauliina Y.

    VastaaPoista
  7. melekeenhän täsä itku pääsee vanhalta tätiltä,ku muaki sielä välillä muistellaan ;) Mukavaa viikkoa,yritän käyä kommaileen aina välillä,ku keksin jotain fiksua sanottavaa :) Ja taijan nyt kuitenki jättää tulemisen välistä,nii saatte ihan nauttia sielä toistenne seurasta ja Espanjasta :)
    t.Mari

    VastaaPoista