keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Viimesten päivien haikeutta

Ihan aluksi pitää laittaa kuva meidän grillausiltojen sapuskoista. Pojat on nyt viime päivinä käyny hakeen oikein kunnon lihakaupasta lihat ja on ne vaan hyviä. Jos mitään muuta ei tästä reissusta jää käteen, niin miehille ainakin hyvät grillaustaidot. =)
Eikö näytä vaan aika hyvältä. Kuvaushetkellä lautaselta oli jo kadonnu puolet pihveistä ja kasviksista.
Tätä kirjoittaessani miehet on taas grillin kimpussa ja tänään on kuulemma luvassa todella hyvät pihvit.
Niin ja pitää muuten mainita, että oli meillä eilen ihmettelemisen aihetta kun yhtäkkiä päivällä huomattiin että Markuksen pyörä oli varastettu meidän pihalta. Meidän etupihalle tulee siis portti, josta lähtee heti portaat etuovelle. Portti on koko ajan lukossa ja sen voi myös laittaa takalukkoon. Näin ollen ei siis ymmärretä miten pyörä on voinu kadota. M

Mutta nyt tähän päivään eli keskiviikkoon. Toiseksi viimestä päivää vietellään, toisaalta mieli on haikea, kun pitää lähteä, mutta toisaalta odottava kun pääsee kotiin. Pientä matkamasennusta on ollu ilmassa, koska tällä viikolla ei olla enää saatu oikein mitään aikaan ja pikku hiljalleen ollaan siivoiltu tavaroita jo pois.
Viime yö taas palautti tähän normaaliin lapsiperheen arkeen kun molempien perheiden yöt oli yhtä heräilyä; Kalle oksensi kolme kertaa yöllä aloittaen kello 2 ja Julius alotti oksentamisen klo. 4. Nyt molemmat on ollu ripulilla koko päivän mutta muuten virtaa on kyllä riittäny. Ei olla vielä löydetty oikein syytä tuohon mahatautiin, koska poikien olotila on aina parantunu kun ne on saanu vain mahansa tyhjäksi oksennettua. Toivotaan vain että ens yönä ei tarvis enää heräillä ja että lentomatka menis sitten hyvin. Tai ettei tauti enää tarttuis pikkupoikiin eli Linukseen ja Akseliin.

Aamupäivä meni normitouhuissa, ei siis mitään ihmeellistä. Laura kävi ostamassa vielä viime hetken ostoksia ja Peltolan perhe päätti lähtä syömään rannalle. Käytiin myös rannalla sijaitsevassa leikkipuistossa, joka oli Juliuksen yksi viime hetken toivepaikoista.







Illalla suunnattiin vielä satamassa sijaitsevaan Parquelandiin joka on todella pieni tivoli. Pojat on vaan toivonu sinne menoa siitä lähtien kun se eka kerran nähtiin. Autokaruselli on ehkä mieluisin laite, jossa pojat vois istua vaikka koko päivän. Testattiin myös pomppulinna, leikkikehä, ilmajääkiekkolaite sekä miesten piti testata voimiaan lekakilpailussa.
Nyt taas pojat nukkumassa ja kohta päästään pihvien kimppuun.

On tää uskomaton fiilis, kun tätä reissua suunniteltiin yli vuosi ja nyt se on kohta ohi. Päiväkään ei oo kaduttanu tänne lähtö, ja mietittiin tuossa päivällä, että mitä sitä oikein ressas sillon ennen lähtöä kun asiat on sujunu täällä paremmin kuin osas odottaa tai toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti