maanantai 2. toukokuuta 2011

Sunnuntaifiilistelyä

Peltoloiden sunnuntain aamukävelyllä käytiin kattomasa olisko läheiset ostoskeskukset auki ja eihän ne ollu. No, mut matkalla Jujulle tuli ikävä pappaa ja piti leikisti soittaa kolikkopuhelimesta.

Iltapäivästä lähettiin oikein taksilla kohti Los Bolichesia, jossa sijaitsee siis suomalaisen seurakunnan seurakuntakoti, jossa on sunnuntaisin jumalanpalvelusmessu. Niin lähettiin siis sinne, jotta käydään syömässä ja sit mennään messuun. Loppujen lopuksi päädyttiin suomalaiseen pitseriaan ja tais olla tämän reissun ensimmäinen ja viimenen kerta ku mennään suomalaiseen paikkaan syömään. Ruoka ei ollu mitenkään niin hyvää kuin mitä odotettiin ja palvelu oli espanjalaisen asiakaspalvelun rinnalla melko säälittävää. Voi toki olla että me ollaan totuttu jo näin nopeasti liian hyvään palveluun ja ruokaan, mutta kuitenkin.

Jos ruokailupaikoissa on hyvä palvelu niin täytyy kyl sanoa että oli myös suomalaisen seurakunnan pappikin mainitsemisen arvoinen; harvoin tapaa niin sydämellistä ja aikaa antavaa ihmistä kuin tämä naispappi oli.
Messun jälkeen suunnattiin kirkkokahveille rantabulevardilla sijaitsevaan kahvilaan. Jos löydätte Suomesta mansikkajuustokakun makuista jäätelöä, niin maistakaapa sitä; ihan mielettömän hyvää! Nam!

Käytiin vielä lapsia leikittämässä oheisessa leikkipuistossa ja samalla ihailtiin ihan mielettömiä aaltoja. On aivan uskomaton tunne istua rannalla, jossa ei tuule yhtään ja aallot on ihan järettömän isoja! Toivottavasti saatte jonkinlaista kuvaa aaltojen koosta kuvien avulla.







3 kommenttia:

  1. hei!
    en tiiä misä kirkosa te ootte käyny,mutta me käytiin kans yhesä jumiksesa sillon viime vuonna sielä. Ja siinä lähellä oli myös suomalainen sellanen kauppa,misä myytiin kaikkea suomalaista (syötiin mm.karjalanpiirakoita,ruisleipää..) ja oli muistaakseni kohtuulliset hinnatki. Että jos suomalaista haluatte (vielä) niin sieltäpä ainaki löytyy..harmi vaan,etten muista,että misä se paikak oli ;) pitääpä tsekata kartasta melkeen...
    T. Mari

    VastaaPoista
  2. no nyt selvis ku vihtin vähä kattoa noita lomakuvia. Me oltiin siis siinä Los Bolichesissa (tai miten ikinä kirjotetaankaan ;)) ja sielä oli ainaki just se kirkko ja suomikauppa siinä junakadun varrella,ihan aseman vieressä..Eli taitaa olla yks pysäkki siitä teiltä. Mutta sitä varten ei ehkä kannata sinne lähtiä ;) mutta mukavia päiviä sinne!
    T.Mari

    VastaaPoista
  3. Jep, just siinä Los Bolichesin kirkossa oltiin, ja siinä seuriksella oli nyt toissapäivänä se jumalanpalvelus. Lähellä oli myös tosiaan joku Suomi-kauppa, mut nyt se oli kiinni. Mehän asutaan täälä ihan toisessa päässä kaupunkia, joten sinne Los Bolichesiin on aika pitkä matka. Sunnuntaina mentiin siksi tosiaan taksilla :D Mut käveltiin sitte takasi.
    Kiva että käyt kommentoimassa :)

    VastaaPoista