tiistai 3. toukokuuta 2011

Tiistaimeininkiä

Peltoloiden päivä alkoi ei niin mukavissa merkeissä, kun herättiin Linuksen yökkäilyihin. Mitään ei tullu, mutta koko aamu siinä sairastelussa sitten meni. Ressukalla väänsi mahasta, mutta kun se oli niin tyhjä, niin eihän sieltä mitään tullu. =( Juju parani suurinpiirtein yön aikana.
Kaattarit lähti heti aamusta katsastamaan havaitsemamme lelukaupan, Peltolat suuntas läheiseen ostoskeskukseen toiseen lelukauppaan.
Ostosreissujen saldona oli, Peltolat --> kauko-ohjattava driftingauto sekä sikun kolme traktoria ja kaks peräkärryä sekä yks pikkuauto, Kaattarit -->; Tatu traktori ja peräkärry sekä sikun kaks traktoria, kaks peräkärryä sekä bobcatti.
Iskät vietti koko iltapäivän poikien kans sisäpatiolla leikkien maatilaleikkejä ja loppujen lopuksi pihalla oli melkoinen maatila viljasiiloineen.


Leikkituokion aikana äitit pääsi ensimmäisen kerran kahdestaan kaupungille hiukan shoppaileen, mutta todeta täytyy, että ehkä meidän pitää päästä toistenkin. Niin paljon jäi kauppoja näkemättä! =)



Illalla käytiin vielä syömässä kotitekoiset jätskit rannalla.










Vielä ainakin Kaattarin pojat terveinä ja eiköhän pidetä kädet ristissä että tässä oli tän reissun sairastelut.
Heido ja hyvät yöt!

1 kommentti:

  1. Kiitos taas kuulumisista! Nyt on tullu kyllä itellekki aika iso matkakuume ku lukkee teiän juttuja ja kattoo kuvia :) pitää vissii ite lomailla sit kesällä.... Mä alotin tännään ne open työt, ja hyvin lähti käyntiin :) Ja tännään myös palautin gradun =)=)=)=) HUH!
    Kivoja ja aurinkoisia päiviä sinne! ja terveisiä muilleki!

    VastaaPoista