tiistai 10. toukokuuta 2011

Vesipuiston riemua

Aurinko lämmitti aamusta taas niin mahtavasti että päätettiin lähtä katsastamaan vesipuisto vaikka sen sisäänpääsyhinnat onki pilviä hipovia (aik.19 €, yli 4-vuotiaat 14 €). Ja ois kyllä jääny harmittaan jos ei oltas menty. Menomatkalla hiukan tahtia hidasti se, että Juliuksella taas rupes maha vaivaan ja pitihän sitä sitten oksentaan kadulle. Siitä seurauksena kuitenkin olo parani ja päätettiin jatkaa matkaa.

Vesipuistossa meitä ootti mitä mahtavimmat mäet ja altaat. Ensimmäistä kertaa tällä reissulla jokainen lapsi kävi vedessä ja Julius ja Kalle tais kastautua jopa niin että hiukset kastu. Isommat pojat ja Laura innostu isommista mäistä ja oli se aikamoista menoa. =) Hiukan harmitti Jujun puolesta se, että hän ei saanu laskea yhestäkään isosta mäestä koska ei ollu tarpeeksi pitkä; jäi vajaaksi puoli senttiä. Janne sai puhuttua onneks yhet valvojat ympäri, että Juju pääsi laskeen yhden kerran rengasmäkeen. Onneks me ei maksettu hänestä tuota 14 euroa vaan hiukan huijattiin lipunmyyjää.

Alkuperäinen suunnitelma oli, että kun ollaan tarpeeksi kauan pulikoitu niin lähtään suomibaariin kattoon Suomen jääkiekkopeliä, mutta kun on kivaa, niin ajankulua ei huomaa lainkaan. Melkein meiät jouduttiin loppujen lopuksi häätään puistosta pois, ku ei oltais millään haluttu lähtä pois. Ja kello oli tuolloin puoli kuus.Illalla syötiin itse tehtyä jauhelihakastiketta sekä perunoita ja kyllä ruoka maistukin sen jälkeen kun oltiin oltu koko päivä ulkona veden ääressä.











Pojat taas grillailee meille aikuisille iltasyötävää ja pojat on unien mailla.

1 kommentti:

  1. kuulostaa kyllä tosi kivalle teijän päivä sielä ja tuosta yhestä kuvasta näkee kyllä,että Kalle on jo "iso poika"..voi voi,vastahan se synty ;) Toivotaan että lämpöä riittää vielä tuleville päiville ja saatte tavarat mahtuun ilman suurempia ongelmia laukkuihin! Siunausta sinne kaikille ja pysykää terveenä! T.Mari

    VastaaPoista